banner-brandwondendag-website

Welkom op de Brandwondendag

Speciaal voor mensen met littekens en hun naasten organiseren we jaarlijks de Brandwondendag. Dit jaar op zaterdag 25 september in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Op deze bijzondere dag ontmoet je andere mensen die weten wat het is om littekens te hebben. Wellicht ben je al eerder op een Brandwondendag geweest en kijk je net als vele anderen uit naar het zien van bekenden.

Online Brandwondenweek
In aanloop naar de Brandwondendag organiseren we verschillende online bijeenkomsten en gespreksgroepen. Onderaan deze pagina staat het programma waarin ook deze bijeenkomsten staan en de link om je hiervoor in te schrijven. Schuif aan, doe mee, en maak kennis met andere deelnemers die je op de Brandwondendag ook kunt tegenkomen.

Programma Brandwondendag
Voor volwassenen is er een programma met een plenaire bijeenkomst waarin onder andere verschillende ervaringsverhalen te horen zijn.
Vervolgens zijn er verschillende gespreksgroepen, ingedeeld per doelgroep, te volgen. Bijvoorbeeld speciaal voor mensen met littekens, ouders of voor naasten.
Na de lunch is er een bijzondere workshop van acteur en presentator Wouter de Jong. Hij schreef onlangs verschillende boeken gericht op het brein, ‘Mindgym: de sportschool voor je geest’. Ook is er deze dag veel informatie te krijgen over behandelingen en ontwikkelingen in de zorg.

Ouders hoeven zich deze dag geen zorgen te maken om de kinderen. Onder leiding van ervaren vrijwilligers beleven zij een heerlijke dag in het Spoorwegmuseum dat bol staat van plezier en geweldige activiteiten.

Er zijn geen kosten verbonden aan de online Brandwondenweek en de Brandwondendag. Alleen reiskosten en eventuele parkeerkosten zullen voor je eigen rekening zijn.

Het definitieve programma van de Brandwondendag vind je hier.

Kortom een dag die je niet wilt missen! Meld je daarom hier direct aan!

Mocht je nog vragen hebben, mail die dan naar activiteiten@brandwonden.nl.

brandwondendag2018-1
brandwondendag2018-2

Met vriendelijke groet,

namens de organisatie van de Brandwondendag

0